Duminica , 16 Iunie 2024
Canapea consultatie

Canapea consultatie

In stoc

Pret fara TVA:

650,00 LEI

Pret cu TVA:
773,5 LEI

Descriere Canapea consultatie

Canapea consultatie cu cap rabatabil utilizata in cabinetele medicale pentru medicina generala, acupunctura, medicina muncii, etc Produsul are constructia robusta sudata fara organe de asamblare (suruburi,etc) realizata special pentru a suporta greutati mari pana in 150 kg  fiind  prevazuta  si cu un suport pentru rola de hartie. Pentru stabilitatea canapelei de consultatie exista un picior de reglaj. Pielea sintetica pentru canapea  poate avea diferite culori in functie de dorintele clientului poate fi dezinfectata .Pielea sintetica a canapelei medicale de consultatie poate fi inlocuita la sediul firmei adica retapitata . Structura este din otel vopsit electrostatic culoarea fiind RAL7032 (crem deschis) dar se poate executa si din inox ,Putem realiza si varianta de canapele de consulttie cu picioare detasabile si cu dimensiuni variabile.Fata de produsele existente canapelele Caloris noastre au rezistenta sporita iar salteaua canapelei are grosime poluretanului din saltea  dubla  adica de 6 cm iar densitatea poliuretanului e mare si mentine suprafata in timp fara adancituri si confortabila.

Dimensiuni: [L*l*H]: 1900*600*650
Caracteristici constructive:
- cap rabatabil cu fixare mecanica 0...45°;
- saltea executata din dermatina si spuma poliuretanica( grosime 6 cm);
- cadru metalic vopsit in camp electrostatic, culoare RAL7032
Garantie: 12 luni

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer:
- Fotografiile si specificatiile produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.
- Fotografiile si specificatiile produselor afisate pe site au caracter informativ si pot exista mici diferente intre acestea si produsul respectiv.
- Culoarea pe care o vedeti va depinde de calculatorul dumneavoastra, noi nu putem garanta faptul ca PC-ul dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

Produsul a fost adaugat in cos

Asemanatoare cu Canapea consultatie