Duminica , 16 Iunie 2024

Cuptor dentar preincalzire turnare 3litri/Tmax1000C

Firma Caloris Group srl este producator de cuptoare de preincalzire cu experienta de peste 20 ani.Aceste cuptoare de turnare tip CD1011 ,CD1206 etc. sunt utilizate in laboratoarelor de tehnica dentara si au fiabilitate sporita datorita rezistntei care nu este pozitionata in incinta de turnare ci pe exterior.

Alege cuptoare de preincalzire fiabile Caloris

Echipeaza laboratorul de tehnica dentara cu aparatura performanta care sa-ti permita obtinerea unor lucrari dentare durabile si rezistente, alegand din gama noastra de cuptoare dentare de preincalzire. La mgazin-medical.ro gasesti echipamente moderne, cuptoare de turnare dentare ce permit o distributie uniforma a temperaturii si ventilatie, razultat al experientei indelungate  in domeniul temperaturilor, pentru a obtine lucrari dentare excelente  structural. Iti punem la dispozitie cuptoare cu vc 3l sau mai mari de 6 l pentru utilizarea unui numar diferit de ringuri, in functie de marimea acestora. Firma ofera o gama larga de cuptoare etuve si autoclave. Alege cuptoare de preincalzire dentare disponibile in oferta noastra si alege echipamentele de turnare ce au o dimensiune a camerei de ardere potrivita cerintelor..

Echipamentele de preincalzire Caloris Group moderne ating rapid temperatura dorita prin utilizarea unui programator ce permite executia mai multor rampe

Opteaza pentru cuptoare de preincalzire de ultima generatie si poti obtine temperatura de care ai nevoie intr-un timp cat mai scurt dar care sa tina cont de caracteristicile materialelor de turnare fara a afecta structura acestora printr-o crestere prea rapida. Noi iti oferim modele ce ating temperaturi de 1100 grade Celsius pentru a-ti asigura un proces de lucru rapid si eficient. Poti opta si pentru aparatura cu o varietate de programe si rampe pre-stabilite pe care le poti porni folosind interfata intuitiva.Cuptorul asigura o eficienta sporita prin regulatorul electronic al timpului si temperaturii. Produsul este etalonat metrologic.

Echipamente fiabile la preturi accesibile

Daca esti in cautarea unui cuptor de preincalzire dotat o camera de incalzire cu dimensiunea de 6l sau 3l sau ai nevoie de reparatia unui echipament dentar firma  S.C.Caloris Group SRL este colaboratorul potrivit. Pentru paratura pentru tehnica dentara comercializata de noi asiguram  service si garantie. Comanda acum un produs din oferta noastra de cuptoare de preincalzire dentara si te bucuri de preturi avantajoase  in luna septembrie si octombrie 2022